ANUNȚ – licitație publică cu strigare – bunuri mobile

ANUNT LICITATIE PUBLICA CU STRIGARE

Comuna Sepreus , cu sediul in Sepreus str.Piata Rebeliunii nr.1 , cod fiscal 3519348 , tel/fax 0257/356262 , adresa e-mail :primariasepreus@gmail.com .Organizeaza licitatie publica cu strigare pentru vanzarea unor bunuri mobile (masini si utilaje ) aflate in patrimonial privat al comunei Sepreus , Licitatia va avea loc in data de 8.12.2020 ora 10,00 la sediul Primariei Sepreus in sala de sedinte.

Documentatia de licitatie (Caietul de sarcini si Regulamentul de organizare si desfasurare a licitatiei publice cu strigare ) poate fi achizitionata contra cost de la sediul Primariei comunei Sepreus .

Pretul de achizitionare a documentatiei de licitatie este de 100 lei si poate fi achitat la caseria Primariei comunei Sepreus. Taxa de participare la licitatie este de 100 lei , garantia de participare la licitatie este de 10 % din pretul de pornire la licitatie .

Data limita de depunere a documentelor de eligibilitate (documentele obligatorii necesare participarii la licitatie )este 7.12.2020 ora 16,00. Acestea se depun la sediul Primariei comunei Sepreus -Registratura .

Pretul minim de incepere al licitatiei este prezentat detailat in Regulamentul privind organizarea si functionarea licitatiei publice .

Fiecare participant la licitatie depune o singura cerere insotita de documentele necesare si obligatorii participarii la licitatie ,pentru bunul care face obiectul acesteia .

 

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support