ANUNȚ – licitație publică cu strigare – bunuri mobile

ANUNT LICITATIE PUBLICA CU STRIGARE

Comuna Sepreus , cu sediul in Sepreus str.Piata Rebeliunii nr.1 , cod fiscal 3519348 , tel/fax 0257/356262 , adresa e-mail :primariasepreus@gmail.com .Organizeaza licitatie publica cu strigare pentru vanzarea unor bunuri mobile (masini si utilaje ) aflate in patrimonial privat al comunei Sepreus , Licitatia va avea loc in data de 8.12.2020 ora 10,00 la sediul Primariei Sepreus in sala de sedinte.

Documentatia de licitatie (Caietul de sarcini si Regulamentul de organizare si desfasurare a licitatiei publice cu strigare ) poate fi achizitionata contra cost de la sediul Primariei comunei Sepreus .

Pretul de achizitionare a documentatiei de licitatie este de 100 lei si poate fi achitat la caseria Primariei comunei Sepreus. Taxa de participare la licitatie este de 100 lei , garantia de participare la licitatie este de 10 % din pretul de pornire la licitatie .

Data limita de depunere a documentelor de eligibilitate (documentele obligatorii necesare participarii la licitatie )este 7.12.2020 ora 16,00. Acestea se depun la sediul Primariei comunei Sepreus -Registratura .

Pretul minim de incepere al licitatiei este prezentat detailat in Regulamentul privind organizarea si functionarea licitatiei publice .

Fiecare participant la licitatie depune o singura cerere insotita de documentele necesare si obligatorii participarii la licitatie ,pentru bunul care face obiectul acesteia .

 

Sari la conținut